Kurser

Har I brug for flere kompetencer in-house? Så er et kursus, for en eller flere medarbejdere en god investering. Så vidt muligt arbejder jeg med cases der tager udgangspunkt i jeres hverdag, så I får viden med hjem, der er relevant for netop jeres kontekst. I nogle tilfælde vil I have taget de første praktiske skridt i jeres arbejde.

Jeg har særlige tilbud til NGO’er, organisationer og små socialøkonomiske virksomheder og andre med begrænsede budgetter.

Har du et særligt ønske til et kursus, eller undervisning, så skriv til mig.


Workshop: Interessevaretagelse

Hvis du vil have beslutningstagere til at interessere sig for din agenda og have resultater ud af din interessevaretagelse, så deltag i denne workshop, hvor vi arbejder med deltagernes cases, så alle får noget brugbart med hjem.

Budskabstræning

For dig der med jævne mellemrum optræder i medierne, eller skal præstere fejlfrit. Få træning af to eksperter i at skærpe dit budskab, bruge din stemme og krop når du taler og hvordan din kommunikation kan styrke din organisations brand.

Medietræning

Medietræning for en gruppe af medarbejdere der skal være klædt på til en medieoptræden. I lærer at tage kontrol over interviewsituationen og få jeres budskab i fokus. En god blanding af teori og masser af praktiske øvelser.